Vladimir + Hiemstra
en u als mogelijke opdrachtgever
Heeft u een bestaande of toekomstige ruimte die u wil voorzien van kunst? Neem dan contact op met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om te beoordelen om welke, en wat voor soort ruimte het gaat. Uitgangspunt voor ons is uiteraard het soort werk dat in de ruimte wordt verricht. Kunst die prima past in een tandartsenpraktijk, doet dat waarschijnlijk minder in een openbaar gebouw als een Rechtbank. Vladimir + Hiemstra voelt dat niet alleen feilloos aan, maar heeft ook voor elke ruimte kunst die daar past.

Met uw toestemming worden bij u foto’s genomen van de met kunst in te richten ruimte. Met behulp van de computers op ons kantoor monteren wij daarin opnamen van kunstwerken. Die beelden komen beschikbaar op een alleen voor u, met een wachtwoord, toegankelijk deel van onze website. Daarbij krijgt u een heldere kostenbegroting van de afgebeelde werken. Zo ziet u niet alleen snel wat wij te bieden hebben, maar kunt u ook beoordelen op welke wijze wij het voor u beschikbare budget kunnen besteden. En krijgt u zo’n voorstel liever aangereikt op papier via de post, dan kan dat natuurlijk nog steeds.

Natuurlijk geven foto’s een goed beeld van ons idee als het gaat om de inrichting van uw ruimte met kunst. Maar u krijgt er pas echt een gevoel bij zodra een en ander daadwerkelijk op zijn plaats hangt of staat. Waar het op onderdelen dan niet helemaal is wat u verwacht of wenst, vervangen wij het respectievelijke werk door een alternatief. Pas als u echt tevreden bent, doen wij ons werk zoals dat ons voor ogen staat: kunst van jonge kunstenaars brengen op een plaats waar dat wordt gewaardeerd!

Het maakt voor ons enthousiasme geen verschil of u een beperkt of ruim budget heeft, of u iets zoekt voor één muur of een heel kantoorgebouw, elke belangstelling voor ‘jonge’ kunst krijgt onze volle aandacht! En hoe u uw aanschaf wenst te financieren is voor ons onbelangrijk. U kunt investeren in kunst, maar aanschaf via een leaseconstructie is eveneens mogelijk en vaak bijzonder aantrekkelijk. Graag vertellen wij u daarover meer.